středa 19. října 2016

Angelina poprvé viděna od podání žádosti o rozvod

Paparazzi poprvé zachytili Angelinu od podání žádosti o rozvod. Dne 16.10.16 byla vyfotografována v doprovodu svého bratra Jamese, jak si na pláži v Malibu hraje s dětmi, až na Maddoxe, který nebyl přítomen.


Co se týká jiných novinek, tak Mark Billingham, bývalý člen ochranky Jolie-Pitt a bývalý člen SAS se pro The Sun rozpovídal o své práci pro rodinu. Jeho práce mnohdy byla více psychická než fyzická. Nejvíc se rodiče báli o únos dětí, takže bodyguard byl s nimi prakticky pořád, když chtěli vyrazit ven. Dokonce i po dlouhé době, kdy Mark už pro pár nepracuje, je občas požádán o jednorázovou službu. "Pořád ještě pracuji pro Brada a Angie. Loni Angie jela do Iráku s OSN a já se postaral o to, aby bylo vše předem připravené - postaral jsem se o Maddoxe, zatímco ona byla pryč." K rozvodu páru se Mark vyjádřil, že byl šokován jako všichni ostatní.

Ještě doplnění k poslednímu článku...při schůzce Brada a dětí před několika dny, údajně chyběl nejstarší syn Maddox, který se měl dokonce vyjádřit, že "Brada už nikdy nechce vidět a že chce zůstat s Angelinou."

http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/79/590x/secondary/Their-children-were-their-biggest-concern-according-to-Mark-Billingham-687351.jpg




Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...