pondělí 10. října 2016

Brad od podání žádosti o rozvod viděl poprvé děti


Podle oficiálních internetových stránek amerického časopisu People, Brad Pitt viděl své děti poprvé od té doby, co Angelina Jolie podala žádost o rozvod, dne 19. září.

Podle zdroje časopisu People měl strávit Brad "nádherný čas se svými dětmi, v poslední době" .

Na webových stránkách také magazín uvádí, že "Ministerstvo dětí a rodinných služeb" (DCFS) Los Angeles, které je ekvivalentem k naší Sociálně právní ochraně dětí, aktuálně řeší údajný incident na palubě soukromé letadla rodiny, který se odehrál mezi Bradem Pittem a jeho nejstarším synem Maddoxem.

Nicméně, zdroj blízký rodině jasně uvedl, že "Brad miluje své děti víc, než cokoli na světě a jsou pro něj mnohem důležitější, než cokoli jiného. Udělá cokoliv, aby byl s nimi, teď a navždy. "

Minulý týden People také uvedl, že Angelina a Brad podepsali dočasnou dohodu, která je součástí strukturovaného plánu a vytvořila jej právě DCFS, a to až do 20. října 2016. Podle této dohody, všechny děti páru - Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10), Knox (8) a Vivienne (8) - zůstanou s Jolie v Los Angeles, ale Pitt je může navštívit a musí se podrobit testům na alkohol a drogy. Dohodli se také na účasti na terapeutických sezeních, jak individuálně, tak jako rodina.

Zdroj: People

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...