neděle 15. dubna 2012

Angelina a Brad jsou oficiálně zasnoubeni!

It's official: Angelina Jolie and Brad Pitt, seen here on Wednesday at the Los Angeles County Museum of Art, have confirmed they are engaged


Brad Pitt navrhl s pomocí klenotníka Roberta Procopa pro Angelinu Jolie na zakázku prsten.
Pár tvrdí, že jejich šest dětí je "velmi spokojených". Hereččin otec Jon Voight je nadšen.

Po sedmi letech a šesti dětech jsou Brad Pitt a Angelina Jolie konečně oficiálně zasnoubeni.
Robert Procop, soukromý klenotník dvojice ukázal, že on navrhl zásnubní prsten pro herečku pod vedením Brada. A Bradova mluvčí Cynthia Pett-Dante později potvrdila zprávy, řekla: "Je to příslib do budoucna a jejich děti jsou velmi šťastné. Není stanoveno datum svatby v tomto okamžiku. "

36-letá herečka byla spatřena se zásnubním prstenem v LA County Museum na výstavě Chinese Art collection na začátku tohoto měsíce s Bradem, 48, a jejich synem Paxem, 8.
Na první pohled se Angelinin nový diamant odhaduje na hodnotu kolem 250.000 dolarů.

Procop řekl: "Brad měl konkrétní představu o tomto prstenu, což si uvědomil přes celoroční spolupráci. Chtěl, aby každý detail byl perfektní, takže jsem byl schopen najít diamant v nejlepší kvalitě a upravit ho na přesnou velikost a tvar. Boční diamanty jsou speciálně řezané na okolí prstenu. Každý diamant má nejvyšší kvalitu. "
http://www.dailymail.co.uk/

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...