čtvrtek 29. března 2012

Je skvělé být strašně zlá, tvrdí Angelina Jolie

Herečka Angelina Jolieová (36) se již dočkala mnoha přívlastků. Ale "zlá" není to, co se lidem ve spojení s ní vybaví. Teď se však chystá na roli dokonale zápornou a její děti jsou z toho prý nadšené.

Angelina si zahraje Maleficent, jedinou přítelkyni zlé královny v pohádce o spící Růžence. Reportérům Entertainment Weekly řekla: "Je to skvělý scénář. Opravdu si to užívám. Už jsem dokonce byla i na zkoušce rohů. Děti jsou z toho nadšené."

Ambasadorka dobré vůle pro Spojené národy tvrdí, že jí hlavně záleží na tom, aby i děti viděly hlavní "zlounku" pohádky o spící Růžence plasticky a jako silnou osobnost.

"Není to jen nějaká antiprincezna, ale přiznávám, že je to poprvé, co se na tuto postavu dívám z trochu jiného úhlu. Doufám, že nakonec z toho vyjde portrét ženy, která je schopna mnoha věcí. Sama sebe chrání a je agresivní. Ovšem neznamená to, že nemá i lepší vlastnosti," řekla Angie.

zabava.dama.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...