neděle 15. dubna 2012

Pitt a Jolie se mohou opět objevit ve stejném filmu

LOS ANGELES / 08:06, 13. 04. 2012


Slavní hollywoodští herci Brad Pitt a Angelina Jolie by si mohli opět zahrát spolu. Jednají o rolích ve filmu The Counselor (Poradce), který má režírovat Ridley Scott, informuje v pátek portál Deadline.
Scénář pro Scotta, režiséra kultovních titulů Vetřelec, Thelma a Louise či Černý jestřáb sestřelen, napsal Cormac MacCarthy, držitel Pulitzerovy ceny.
Kromě hvězdného štábu se diváci mohou těšit i na výběr prominentních herců. Na seznamu nejsou jen Pitt a Jolie, zájem má produkce i o Javiera Bardema, kterého si Woody Allen vybral pro snímek Vicky Cristina Barcelona a bratři Coenovi pro film Tahle země není pro starý.
Scott chce dostat do svého "Poradce" Pitta i Bardema. Zato jednání s Pittovou manželkou příliš jisté není, píše Deadline.
Pitt a Jolie si spolu zahráli v romantickém akčním filmu Mr. & Mrs. Smith z roku 2005.
Pokud Pitt nakonec roli získá, půjde o jeho první spolupráci se Scottem od natáčení Thelmy a Louisy. Právě tímto snímkem v roce 1991 Scott představil světu herce, který v současné době patří k hollywoodským ikonám.
Alina Holušová
mediafax.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...