úterý 31. ledna 2012

Angelina Jolie na cenách SAG: Trčali jej kosti, šaty boli ako vrece!

V minulých týždňoch bola priam kráľovnou všade, kde sa zjavila. Na vyhlásení cien SAG (Screen Actors Guild) Awards však nemala herečka Angelina Jolie svoj deň.


Hollywoodska hviezda sprevádzala na ceremoniál svojho partnera Brada Pitta a zvolila si šaty z padavého materiálu od dizajnérky Jenny Packhamovej. Práve tento model bol však pre figúru hrdinky filmu Salt skutočnou zradou.
Vrecovitý tvar, padavý materiál, ktorý doslova visel na tele ešte viac zdôrazňoval, že herečka je skutočne štíhla dáma. Ba dalo by sa špekulovať o tom, či slovo štíhlosť u nej už nezameniť za chorú vychudnutosť. Jolieovej trčali kostnaté ramená a extrémne štíhle ruky ešte zdôrazňovala masívna bižutéria.

Nie je to prvýkrát, čo postava jednej z najžiadanejších herečiek sveta budí obavy a dohady o jej zdravotnom stave. Jolie však podobným klebetám čelí mlčanlivosťou. Pravdou je, že patrí k typom žien s prirodzene štíhlou postavou. V začiatkoch svojej kariéry však bola herečka omnoho kyprejšou ako dnes - v roku 2012. A otázka znie, či ako idol mnohých žien a dievčat nie je trošku nesprávnym príkladom v honbe za štíhlou postavou.
V galérii nájdete Angelinu Jolie na cenách SAG aj ďalšie hviezdy na červenom koberci.

koktail.pravda.sk
Bohužel s článkem musím naprosto souhlasit. Angie si měla zvolit přiléhavé šaty, takhle působí ještě víc pohuble.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...