úterý 31. ledna 2012

Rozvášněná Angelina: Brada líbala na každém rohu!

Rozvášněná Angelina líbala Brada na každém rohu
Brangelina se opět předvedla a tentokrát na plné čáře. Angelina Jolie (36) a Brad Pitt (48) na veřejnosti moc své city neprojevuje, nyní ale na předávání amerických cen SAG Awards udělali vyjímku. Líbali se a objímali na každém rohu. Angelina tak všem předvedla, jaká je vášnivá žena...


Angelina se k Bradovi tulila na předávání amerických filmových a televizních cen SAG Awards. Oba byli hlavními hvězdami večera a fotografové na ně zaměřovali největší pozornost. I když nominovaný Brad Pitt ten večer nevyhrál žádnou z cen, nemusel Brad účasti litovat, jeho partnerka mu byla velkorysou útěchou.
Angelina se k Bradovi vinula jako liána a během přenosu ho neustále líbala nebo hladila po stehně. Pár je tak i po letech stále zamilovaný. Navíc se vyrojily zaručené zprávy o tom, že je Angelina těhotná a do jejich rodinky tak přibude sedmý potomek. I když na Angelině zatím bříško není vidět, podle zdroje z jejich blízkého okolí se na miminko pár moc těší.
Hubenost Angeliny tak můžou způsobovat ranní nevolnosti, kterými prý během těhotenství v prvních měsících velmi trpí. Tak uvidíme.

blesk.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...