čtvrtek 18. června 2009

Brad & Angelina darují $ 1 milion na pomoc uprchlíkům

Brad & Angelina Donate $1 Million to Aid Refugees

Brad & Angelina darují $ 1 milion na pomoc uprchlíkům


Angelina Jolie je osm-let ve vztahu s agenturou OSN pro uprchlíky, Jolie-Pitt nadace dala 1 milion amerických dolarů na pomoc uprchlíkům v Pákistánu.

Šéf agentury, António Guterres, poděkoval za jejich pomoc.

Nedávno v tomto týdnu, Angie s Bradem Pittem darovali 1 milion dolarů na otevření nového pediatrického centra pro léčbu rakoviny v USA, nemocnici pojmenovali po matce Pitta, Jane Pitt Pediatric Cancer Center v rodném Springfieldu.

Ve čtvrtek se Angie objeví na CNN Anderson Cooper 360 a připojit se k Hillary Clintonové, kde budou hovořit o Světovém deni uprchlíků PSA ve Washingtonu DC. Angie se také objeví v pátek na Today Show.

Angelina Jolie & Hillary Clinton: Meeting Canceled!

Angelina Jolie & Hillary Clinton: Setkání zrušeno!


Angelina Jolie a její synové Maddox a Pax se měli prostřednictvím soukromého letu dostat ve čtvrtek ráno (červen 18) co Washingtonu DC.

Bohužel Angelina se s Hillary Clinton nesetkala. Měli řešit akci Světový den za uprchlíky, ale Hilary potřebovala na operaci. Hillary upadla při cestě do Bílého domu a poranila si koleno.

Informoval o tom náčelník štábu Cheryl Mills, který řekl: "Na cestě do Bílého domu pozdě odpoledne, Hilary Clinton spadla a utrpěla zlomeninu pravé koleno. Ona byla ošetřována v The George Washington University Hospital. "



Angelina Jolie: World Refugee Day Commemoration

Angelina Jolie: Světový den uprchlíků


Vysoké komisařství OSN pro uprchlíky (UNHCR) Velvyslankyně dobré vůle Angelina Jolie se připojila k připomenutí Světového dne uprchlíků v National Geographic společnosti ve čtvrtek (červen 18) ve Washingtonu, DC.

Podle UNHCR, letošní téma pro Světový den uprchlíků 20. června je: "Skuteční lidé, skutečné potřeby." Ze miliony lidí násilně vysídlených konflikty, pronásledování a přírodních katastrofy, každý má příběh o kterém může mluvit, jsou to skuteční lidé , stejně jako vy a já, a mají skutečné potřeby. Ale i přes maximální úsilí UNHCR a mnoho dalších, většina z těchto základních potřeb nebyla zdaleka splněna.

→Fotky ZDE←

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...