čtvrtek 16. března 2017

Angelina Jolie odmítla roli ve filmu Ridleyho Scotta

https://img.obrazky.cz/?url=853be3be9ba6edd6&size=3

Angelina Jolie byla nucena odmítnout roli v novém filmu režiséra Ridleyho Scotta, který bude zpracován společností Sony Pictures.

Herečka, která byla původně vybrána pro film All The Money In The World, založený na knize Davida Scarpa, se setkala minulý týden s režisérem. Bohužel, nemůže přijmout roli v tomto filmu, jelikož by natáčení nezapadalo do jejího plánovaného harmonogramu, novou herečkou pro film by měla být Natalie Portman.

Film se točí kolem Gail Harrisové, ženy, jejíž syn John Paul Getty III byl unesen v roce 1973, a ona je nucena zaplatit výkupné ve výši 17 milionů dolarů. Drama se zaměřuje z velké části ve snahu přesvědčit chlapcova dědečka, Johna Paula Gettyho Sr, aby zaplatil výkupné.

Natáčení bude zahájeno v květnu a existují zvěsti, že tou dobou bude Jolie natáčet pokračování úspěšné Disney pohádky Maleficent. Proto údajně nemohla závazek na nový film příjmout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...