pondělí 23. ledna 2017

Guerlain parfums



Guerlain Parfumeur, francouzská značka parfémů od roku 1828, má tu čest oznámit, že Angelina Jolie je ikonou nové vůně pro ženy. "Vytváříme parfémy pro ženy, které jsou obdivovány" řekl Jacques Guerlain, tvůrce mýtických vůní jako je Shalimar, L'Heure Bleue a Mitsouko. Thierry Wasser, Guerlain šéf čerpal svou inspiraci u Angeliny Jolie a vytvořil vůni, která vyjadřuje představu o "ženach": volba, emoce a sny, které ztělesňují moderní ženskost. Partnerství mezi Angelinou a Guerlain bylo sjednano v Kambodži v prosinci 2015, kde Ang režírovala svůj film First they kill my father. Angelina Jolie filmařka, zvláštní vyslankyně OSN pro uprchlíky a spoluzakladatelka prevence sexuálního násilí, bue věnovat celý výtěžek z této Guerlain kampaně na charitu.


Nová vůně se bude jmenovat Mon Guerlain a k dostaní by měla být v 1.3.2017. Bude převažovat vanilka a levandule. Poslední tváří Guerlain byla Hilary Swank s vůní Insolence. Velmi brzy se tedy můžeme těšit na fotky a videa z kampaně pro Mon Guerlain.


Quadrilobé

UPDATE: Flakón by měl být inspirován vzhledem ikonického flakónu quadrilobé (výše na fotce) - ale co jisté míry (nevíme jaké) by měl být podobný Mon Exclusif. (níže na fotce) Z jedné novinářské prezentace v Paříži i přes velké úsilí utajení informací ohledně nové vůně, unikla fotografie, na které je údajně zachycený flakón březnové novinky s knihou, na které flakón leží. Jedná se o příběh historie rodu Guerlainů, pařížských parfumérů, francouzské historičky a parfémové odbornice Élisabeth de Feydeau. Kniha bude v prodeji od 25. ledna.
Výsledek obrázku pro guerlain mon exclusif


Mon Exclusif



novinka Mon Guerlain ?

https://thecandyperfumeboy.files.wordpress.com/2012/04/f-1305135744.jpg

předchozí kampaň Insolence s Hilary Swank


http://www.yousmellgood.co.uk/blog/wp-content/uploads/2012/11/insolence-guerlain-perfume-advertisement.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/db/55/a2/db55a2787c7aa29ddaebf17b182f7a83.jpg

https://mshry.files.wordpress.com/2008/05/guerlain-my-insolence1.gif


Just Jared

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...