pondělí 16. února 2015

Sláva! Pitt a Jolie prý mají sedmé dítě!

Dvouletý Syřan Moussa si měl získat srdce herečky, když se byla podívat na Blízkém východě. Australský deník Woman's Day tvrdí, že adopce už proběhla a Moussa začne zanedlouho s novými rodiči žít.

Chlapec žije zatím v tureckém uprchlickém táboře jako sirotek. "Angelina o něm slyšela od překladatele a byla naštvaná, ale Moussa se usmíval jako sluníčko od ucha k uchu. Když viděl, že nad ním pláče, chtěl se k ní přitulit a obejmout ji, byl to velmi emocionální moment a nakonec se každý smál a usmíval," uvedl pracovník z tureckého tábora v rozhovoru pro Woman's Day.

Pitt s Jolie adoptovali předtím už tři děti - Maddoxe z Kambodži, Paxe z Vietnamu a Zaharu z Etiopie. K nim mají ještě vlastní potomky - osmiletou Shiloh a pětiletá dvojčata Vivienne a Knoxe.Herecký pár Angelina Jolie a Brad Pitt si prý pořídili sedmé dítě. Podle australského deníku adoptovali dvouletého chlapce.

Prask.nova.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...