pátek 26. prosince 2014

Angelina promluvila o sexu s Bradem Pittem. Jaký je milenec?

Co drží jejich vztah navzdory mnoha dětem, náročné práci a vážné operaci pohromadě? Je to sex. Angelina Jolie řekla na rovinu, co jí na Bradu Pittovi dostalo.
Je zřejmé, že slavná Angelina Jolie je natolik zběhlá světem celebrit (jak je známo, vyzkoušela jich řadu i v soukromí), že ji jen tak někdo nedostal a nedostane. Na pěkný obličejíček a sladké řečičky by ji Brad Pitt asi neutáhl. Co tedy stojí za jejich vztahem?
Je to vášnivý, divoký a nespoutaný sex. Angelina Jolie toho má ráda hodně a nebrání se ani sado-maso praktikám. A Brad Pitt je přesně tím mužem, který jí dokáže splnit vše, na co v posteli pomyslí.
Angelina jako režisérka nedávno natočila milostný snímek "By The Sea", kde se v hlavní roli "utká" v posteli právě se svým manželem Bradem Pittem. V rozhovoru pro americký tisk si pochvalovala, jak jim to při filmovém sexu klapalo (což není příliš překvapivé).
"Naše milostná scéna je tak dobrá, protože není nahraná. Užívali jsme si to. Brad přesně ví, co při sexu potřebuji. Vždy to věděl," uvedla herečka, scénáristka a režisérka.

nova.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...