pátek 26. prosince 2014

Angelina a Brat si najali tým lidí, který má chránit jejich děti na internetu

Angelina Jolie není žádnou hippie matkou. Rozhodně nepěstuje volnomyšlenkářskou výchovu a není jí jedno, co její děti sledují na internetu. Aby se dostali jen ke "správným" informacím a nemohli sledovat porno, najala si s manželem Bradem Pitttem speciální tým odborníků, kteří zajišťují bezpečnost potomků při surfování na síti.
"Máme na to někoho, kdo to sleduje a hlídá. Je to totiž zcela děsivý nový svět," přiznala devětatřicetiletá herečka a režisérka. Ona ani její padesátiletý manžel nepoužívají vůbec sociální sítě a ani to neplánují.

"Je to velmi vzdálené tomu, co chápeme… Ani vlastně nevíme, jak tam něco vyhledávat," prozradila Angelina ke své internetové negramotnosti.

Ačkoli chápe, že dnes nemůže dětem ve využívání internetu bránit, sama je ráda, že v jejím dětství neexistoval.

"I tak jsem se dostala do značných problémů, takhle by to bylo všechno jen zdokumentováno," dodala Angelina, kterou v devadesátých letech málem zabila silná závislost na drogách.
odhaleno.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...