sobota 13. července 2013

SOS Sýrie. Pomoc obětem konfliktu v Sýrii.

SOS Sýrie. Pomoc obětem konfliktu v Sýrii.


Člověk v tísni pomáhá syrským uprchlíkům a obětem dlouhotrvajícího konfliktu.
Zajišťuje lékařský materiál pro syrské lékaře ošetřující zraněné přímo v zemi a pomáhá uprchlíkům, kteří ze Sýrie utekli do okolních států.

Člověk v tísni o.p.s.


Společnost Člověk v tísni vznikla v okruhu válečných zpravodajů a novinářů, kterým už nestačilo jen přivážet ze zahraničních cest informace o probíhajících válkách, a začali do oblastí konfliktů vyvážet pomoc. Postupně se Člověk v tísni etabloval jako profesionální humanitární organizace s cílem pomáhat v krizových oblastech a podporovat dodržování lidských práv ve světě.
Jednotlivé sekce společnosti Člověk v tísni:

  • Sekce humanitární a rozvojové pomoci
  • Sekce podpory lidských práv a demokracie
  • Programy sociální integrace
  • Informační a vzdělávací projekty

Společnost Člověk v tísni realizuje humanitární pomoc, dlouhodobé rozvojové projekty a podporuje snahy o demokratizaci a dodržování lidských práv. Za dobu své existence dopravila stovky zásilek s přímou humanitární pomocí a realizovala rozvojové projekty v různých zemích Evropy, Asie i Afriky, konkrétními projekty podpořila disidenty, nezávislé novináře, obhájce lidských práv či představitele demokratické opozice ve více než 37 zemích světa.
Vedle krizové pomoci a rozvojové spolupráce v "méně šťastných" oblastech světa společnost uskutečňuje rozsáhlé projekty také v České republice.

Jak poslat DMS?

Odešlete SMS ve tvaru: DMS SYRIE na číslo 87 777


Cena DMS je 30 Kč. Příjemce pomoci obdrží 27,-Kč
www.darcovskasms.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...