pondělí 15. července 2013

Angelina Jolie: Poprvé po amputaci prsou v tílku bez podprsenky!

Angelina Jolie si poprvé od operace prsou vyrazila mezi lidi bez podprsenky

10. července 2013
Statečná herečka Angelina Jolie (38) si poprvé od své transplantace prsou oblékla lehké tílko bez podprsenky. Všem tak ukázala svá nově vymodelovaná ňadra, která si nechala udělat poté, co jí lékaři odstranili ty vlastní. Bujný dekolt jí ještě přidal na kráse.

Odvážná Angelina odhodila zdravotní podprsenku, kterou musela nosit po nedávné operaci prsou, kdy si nechala odstranit vlastní ňadra a následně chirurgicky udělat nová. Donutila ji k tomu zákeřná rakovina, na níž zemřela její matka i teta.
V havajských lesích se herečka objevila pouze v černém těsném tílku na úzká ramínka, které obepínalo její dekolt. Zboku pak bylo krásně zřetelné, že velikost silikonů Angelina rozhodně nepodcenila. Bujné poprsí dovedlo už tak krásnou herečku k úplné dokonalosti.

Angelina se vypravila na Hawaj, aby společně se štábem vybrala správné místo pro natáčení nadcházejícího filmu Unbroken, který by se měl dostat do kin koncem roku 2014.

blesk.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...