úterý 21. května 2013

Angelina Jolie chce hrát vlastní matku

Herečka Angelina Jolie (37) podstoupila oboustrannou mastektomii. Kvůli vysokému riziku rakoviny prsu se rozhodla pro emocionálně náročný zákrok. Nechtěla totiž zemřít mladá a nechat po sobě šest dětí. Ona sama přišla před šesti roky o matku, jíž bylo teprve šestapadesát. A herečku Marcheline Bertrand teď touží sama zahrát v biografickém snímku.

Na přípravě filmu jí pomáhá partner Brad Pitt, jenž se stane producentem projektu. S produkcí má přitom hollywoodský hezoun bohaté zkušenosti, jeho společnost Plan B stála u zrodu filmů Jíst, meditovat, milovat či Moneyball.

Děj filmu o Marcheline se zaměří především na komplikovaný vztah s Angelininým otcem Jonem Voightem a její rozhodnutí opustit Hollywood a věnovat se charitě.

Marcheline zemřela v roce 2007 na rakovinu vaječníků. S chorobou bojovala dlouho, nemoc ji však ve věku šestapadesáti let přemohla.

Autor: emi, Famous
Foto: Gettyimages
odhaleno.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...