neděle 12. února 2012

Jolie na Berlinale vláčela Brada za sebou: Tak už pojď!

Jolie spěchala, Brad se loudal
Populární pár, herci Angelina Jolie (36) a Brad Pitt (48), ozdobili svou přítomností v sobotu večer filmový festival Berlinale. Angelina ale na červený koberec tak spěchala, že doslova Brada vláčela za sebou. Jolie se tak snažila Pitta chytnout za ruku a zbytečně se nezdržovat. Kam asi spěchali?



Angelina zřejmě pospíchala na projekci svého filmu V zemi krve a medu, který je jejím režijním debutem.Angelina na sobotní večer zvolila elegantní šaty se stříbřitou aplikací tělové barvy. Dopoledne na tiskové konferenci zvolila černé koktejlky. Pitt byl jako vždy dokonale sladěn do černého obleku.
Kromě Brangeliny se na filmovém festivalu v Berlíně objeví i herečka Meryl Streep, která obdrží čestného Zlatého medvěda za celoživotní dílo. Pro dámskou část publika bude asi největším lákadlem herec Robert Pattison známý z Twilight ságy, který doprovodí uvedení britského nesoutěžního snímku Miláček.

Jolie svého partnera občas vláčela za sebou

Berlinale patří mezi nejprestižnější filmové přehlídky v Evropě a tradičně klade důraz i na politická poselství. Vedle snímků pojednávajících o situaci lidských práv v Íránu nebo v Číně letos dostanou značný prostor tvůrci z arabských zemí, kteří zaznamenali loňské sociální otřesy v tomto regionu. Festival také představí sérii dokumentů o loňské havárii v japonské jaderné elektrárně Fukušima a jejích nejrůznějších důsledcích. Do kategorie angažovaných filmů lze zařadit i maďarský soutěžní snímek Csak a szél (Jenom vítr) znázorňující současnou situaci Romů v Maďarsku.

blesk.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...