pátek 13. ledna 2012

Krásna, kyprá a obdivovaná: Winslet v reklame nahradila Angelinu

Vychudnutá Angelina Jolie je minulosťou, módu americkej značky St. John propaguje plnokrvná krásavica z Veľkej Británie - herečka Kate Winslet.
imagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.com
V týchto dňoch sa na internete objavili prvé reklamné zábery držiteľky Oscara, ktoré vytvoril fotograf Craig McDean. Tridsaťšeťročná herečka na nich propaguje jarnú kolekciu, medzi inými napríklad úpletové svetre, kabát či precízne strihaný dámsky kostým.



"Nemusíte mať veľkosť 34, aby ste mohli nosiť tieto šaty. Padnú na telo veľmi dobre a sú určené ženám s krivkami. Veď aj ja medzi ne patrím," uviedla herečka v krátkom filme, ktorý nakrútili pri fotení kampane. Matka dvoch detí sa údajne dočkala okamžite pozitívnych reakcií od žien, ktoré oceňujú, že móda je určená aj plnším tvarom. "Najlepšie je, že odevy vyzdvihujú krivky a krásne postavu tvarujú, považujem to za veľmi dôležité," doplnila hviezda fimov Predčítač či Boh masakra.
V minulosti bola tvárou značky herečka Angelina Jolie, ktorá v porovnaní s Winsletovou pôsobí ako "špáradlo". Americká odevná značka sa údajne novou tvárou chcela priblížiť širšej zákazníckej skupine žien v celej Amerike i za oceánom.
http://koktail.pravda.sk

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...