pátek 13. ledna 2012

Hollywoodská návštěva: Angelina s Bradem navštívili amerického prezidenta

Brad Pitt s Angelinou Jolie navštívili Baracka Obamu v Bílém domě

Brad Pitt (48) a Angelina Jolie (36) navštívili amerického prezidenta Baracka Obamu v Oválné pracovně Bílého domu. Neunikli přitom pozornosti médií.

Fotografové čekali na prezidenta, který měl odcestovat do Chicaga. Pitt se podpíral holí, kterou používá po zranění na lyžích. Bílý dům potvrdil, že Brad Pitt a Angelina Jolie přišli do města na natáčení filmu Jolie o bosenských válečných zločinech v Muzeu holocaustu. Do Bílého domu zaskočili, aby si prezident mohl promluvit s Jolie o jejích snahách zabránit masovým zvěrstvům a o boji proti sexuálnímu násilí na ženách .
Nesetkali se poprvé. V roce 2009 mluvil Obama s Pittem o jeho rekonstrukčních aktivitách v New Orleansu, které zdevastoval hurikán Katrina. Angelina navštívila i ředitele Ústřední zpravodajské služby (CIA) Davida Petraeuse.
V centrále společnosti se zajímala o jeho názor na kulturní trendy v Afghánistánu v souvislosti se svou prací s afghánskými uprchlíky, informoval blízký spolupracovník bývalého hlavního amerického velitele v Afghánistánu. Podle jeho slov šlo o soukromé setkání. Podobně se setkali již v roce 2008 v Bagdádu.

Angelina na návštěvě u Baracka Obamy
blesk.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...