úterý 10. ledna 2012

Angelina Jolie učí své děti o světových problémech

Herečce Angelině Jolie nejsou světové problémy lhostejné. Proto chce, aby její děti byly o této problematice dobře informované.
Vyjádřila také přání, že by její děti v budoucnu mohly převzít aktivní úlohu ve zlepšování společnosti.

"K dětem jsem velice otevřená a jednám s nimi přímočaře. Mé děti byly v konfliktních situacích a v uprchlických táborech," svěřila se Jolie pro Santa Monica Mirror.

Poté pokračovala: "Například šli do domu, který máme v Cambodii. Není to skutečný dům, ale je to pokoj na kůlech., obklopených stem kambodžských lidí, kteří s námi spolupracují na zajištění této oblasti."
"Jde o projekt uprostřed džungle. Na našem pozemku jsme našli 48 min. Naši sousedé jsou oběťmi těchto min. Mé děti si hrají s místními dětmi, koupou se v rybníku a je to součást jejich životů."
Jolie také ubezpečila, že její děti jsou si vědomy jejího úsilí, jakožto velvyslankyně dobré vůle OSN.
"Když jedu na mise, pokaždé si s nimi sednu a vysvětluji jim kam jedu a oni o té oblasti pak ví. Dívají se na zprávy v televizi a jsou informováni," prozrazuje herečka.
"Říkám jim, že se jedu setkat s dětmi, jako jsou oni, abych se ujistila, že jsou v pořádku. Někdy mi na cestu přibalí malé věci, abych je vzala jako dárky."

moderatorka.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...