úterý 19. července 2011

co nového? :-)

V první řadě se omlouvám, ale prázdniny jsou prázdniny a echt, když je venku tak hezky :-) Takže to tu uplně zazdívám a pořád někde lítám. V rychlosti novinky které jsem neměla čas doplnit. Kdy se fotky objeví v galerii je zatím v nedohlednu :-) nezlobte se...

Angelina Jolie Takes Her Little Ones Bowling
Angelina Jolie a děti na bowlingu ve středu (6. července), v St Julian to, Malta. 36-letá herečka byla spatřena jak přichází s Knoxem, Vivienne a Shiloh do centra rodinné zábavy.
Angelina Jolie Departs Malta with Her Family
Angelina Jolie vystupuje z auta a do soukromého letadla v sobotu (9. července) v Luqa, Malta.
Angelina Jolie: LAX Landing with Shiloh & Zahara!

Angelina Jolie drží za ruce dcery Shiloh a Zaharu na mezinárodním letišti LAX ve středu (13. července) v Los Angeles.

Když se holky dostaly do svého vozu Shiloh 5 se rozhodla se vzít místo řidiče! Po chvíli legrace si Shiloh sedla na zadní sedadlo. Den předtím, rodina Jolie-Pitt oslavila třetí narozeniny Knoxe a Vivienne!
Plná verze reklamy pro Louis Vuitton je ke shlédnutí :-)
Angelina Jolie: Ozzie Dots with Shiloh & Zahara!
Angelina Jolie se prochází po Hollywood Boulevard s Shiloh Jolie-Pitt a Zaharou Jolie-Pitt v neděli odpoledne (17. července) v Hollywoodu, Kalifornie. Děvčata se vydala na výlet do Ozzie Dots, která nabízí oblečení, kostýmy a doplňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...