čtvrtek 24. února 2011

Pitt a Jolie stěhují do Francie i rodiče, nahradí šest chův

Angelina Jolie, Brad Pitt a jeho rodiče Bill a Jane.
Herečka Angelina Jolie a herec Brad Pitt uvažují, že se i s potomky natrvalo přestěhují do Francie, kde opravují panství Château Miraval. O děti se budou místo početných chův starat pouze Pittovi rodiče.
"Bill a Jane se nabídli, že by jim mohli s výchovou dětí pomoci. Brad s Angelinou mají nyní šest chův, pro každé z dětí jednu. Herci mají v plánu se chův zbavit a spolehnout se jen na Bradovy rodiče," řekl blízký zdroj páru deníku The Sun. Brad Pitt už svým rodičům Billovi a Jane renovuje poblíž zámku luxusní domek.
Rozlehlá rezidence má i vlastní vinohrad, vodní příkop a jezero.
Hollywoodské hvězdy se se svou rozrůstající se rodinou usadily přechodně v zámku Miraval v obci Correns v Provence už na začátku dubna 2008. Kolem sídla je les, což jim zajišťuje vytoužený klid a pokoj od senzacechtivých novinářů. Rozlehlá rezidence má i vlastní vinohrad, vodní příkop a jezero. Celková rozloha pozemku je 404 hektarů.
"Je to místo nazvané Château Miraval, leží v malé vesničce v regionu Var nedaleko Aix en Provence," prozradil listu Daily Mail zdroj. Jen příjezdová cesta k zámku je prý téměř pět kilometrů dlouhá. Je tam plavecký bazén, fontány a louky s poníky.
Pitt a Jolieová budou mít poblíž slavné sousedy, jako jsou frontman irské skupiny U2 Bono Vox nebo jeho spoluhráč z kapely, kytarista David Evans, známý spíše pod pseudonymem The Edge. Za přestěhování Pitta a Jolie do Francie prý "může" herec Johnny Depp, který zde žije s partnerkou a dětmi.
Pětatřicetiletá herečka porodila v jihofrancouzském Nice v červenci 2008 dokonce svá dvojčata. Prý se rozhodla porodit chlapce Knoxe a holčičku Vivienne ve Francii jako projev úcty ke své francouzské babičce a matce. Své první biologické dítě - dceru Shiloh - přivedla na svět před čtyřmi lety v Namibii. Spolu s Pittem vychovává také tři adoptované děti - Maddoxe původem z Kambodže, Vietnamce Paxe a Etiopanku Zaharu.
tyden.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...