sobota 12. února 2011

Angelina Jolie: I'm Not Adopting Again

Angelina vyvrátila zvěsti o tom, že by měla adoptovat další dítě. Novinka o údajné adopci haitské holčičky obletěla svět. Angelina jasně tyto zprávy popřela v exkluzivním prohlášení pro The Daily Beast.

"Tyto zvěsti nejsou pravdivé", píše se v prohlášení, které poskytl Adam Waldman, který ji zastupuje. "Paní Jolie se spíše zaměřuje na posílení sociální a právní ochrany dětí na Haiti".

Nadace Jolie-Pitt Foundation nedávno zahájila program Jolie Legal Fellows, který bude pomáhat soudnímu systému na Haiti ke zlepšení ochrany dětí.

Nejen že informace o adopci, která měla být ve fázi posledních kroků, byla falešná, ale Angelina se s jmenovanou dívkou ani nikdy nesetkala, jak se psalo.

Na otázku, jestli Angelinu rozrušila tato nepravdivá informace, Waldman odpovídá: "Prostě nechtěla nechat dál šířit tyto falešné zvěsti, které zasahují nebo odvádějí pozornost od její práce na Haiti".

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...