pátek 14. května 2010

Kung Fu Panda 2

Kung Fu Panda 2: The Kaboom of Doom

Kung fu panda

Chystá se pokračování jednoho z nejlepších animovaných filmů od DreamWorks. Práce na Kung Fu Panda 2 oficiálně začala a film bude uveden 3.6.2011. Vrátí se jak Jack Black (Po) tak Angelina Jolie (Tygřice) ale i další bojovníci kung fu, které jsme mohli již vidět v prvním Kung Fu Panda.

Po, který je největší fanoušek kung fu, tak pokračuje cestou za vyvolenými a splní tak starobylé proroctví. Scénáristi Jonathan Aibel a Glenn Berger, kteří se podíleli na výrobě prvního filmu se vrácí, ovšem o úpravu původního scénaře pro KFP2 se měl nedávno postarat Charlie Kaufman. Jennifer Yuh Nelson, který byl hlavou příběhu prvního filmu převezme tentokrát režii.

"V Údolí klidu se oběví nový darebák se zbraní tak silnou, že ohrožuje samotnou existenci kung fu a jejich svět. Po (Jack Black), Shifu (Dustin Hoffman) a pětice misturů kung fu (Angelina Jolie, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross a Jackie Chan) obhajují to, co z kung fu znají. Po v tomto filmu musí čelit své minulosti."

Kung Fu Panda 2 bude uveden přímo v 3D.
NEKOPÍROVAT!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...