pátek 14. května 2010

Angie v žebříčcích

Časopis Maxim Hot 100 v roce 2010

Seznam nejkrásnějších žen na světě provádí každoročně časopis Maxim. První místo obdržela pro rok 2010 zpěvačka Katy Perry. Top 10 list obsadili Brooklyn Decker, Zoe Saldana, Blake Livelyová, Megan Fox, Rihanna, Elisabetta Canalis, Olivia Munn, Kim Kardashian a Marisa Miller.

Jiná jména se objevují také v seznamu: Alessandra Ambrosio, Britney Spears, Angelina Jolie (35) Milla Jovovich,  Christina Aguilera, .. a další.

Jolie a Monroe: Nejvíc sexy ženy všech dob

Více než 60.000 čtenářů hlasovací stránky Fox411.com, zvolili Marilyn Monroe nejvíc sexy celebritou všech dob. Monroe má více než 10.000 hlasů nebo-li 16% z celkového počtu.

Na druhém místě byla moderní Angelina Jolie, která získala téměř 9.000 hlasů což představuje 14% z celkového počtu. Zajímavé je, že Angelina Jolie byla jediným zástupcem 'nové tváře. Zůstala tak v první pětce a překonala legendy jako jsou Sophia Loren, Raquel Welch a Elizabeth Taylor.

Angelina Jolie je nominována na MTV Movie Awards

Angelina Jolie byla nominována na MTV Movie Awards v letošním roce 2010 v kategorii "Biggest Badass Star". Angelina zde soutěží za její roli ve filmu "Salt". Předání ocenění se bude konat v Los Angeles 6. června. Této akce se zůčastní mnoho známých tváří. Tak držme Angi palce. Hlasovat pro ni můžete na těchto stránkách. Ovšem musíte se nejdříve bezplatně zaregistrovat.

PS:
  • James Haven Voight bratr Angeliny Jolie oslavil 11.5.2010 své třicátésedmé narozeniny. Dodatečně mu přeji vše nejlepší :-*
  • Festival v Cannes již začal ve středu 12.5.2010. "Tree of Life"
    Angelina Jolie a Brad Pitt, kteří se zůčastnili festivalu v minulých letech by letos měli také přijet. Brad by měl totiž přijet na premiéru filmu "Tree of Life" v režii Terence Malick.
  • Angelina s Bradem vydali nové ozdůbky do kolekce Asprey - jsou to manžetové knoflíčky, více čtěte ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...