pondělí 10. května 2010

Angie opustila Benátky

Update:

Podle zpráv Angelina odletěla z Benátek v úterý 4.5. kolem 23hodiny. Pár vzal soukromý let z letiště Marco Polo, Itálie a údajně zamířil do Spojených arabských emirátů, uvádí jeden zdroj z Twitteru. Angelina má údajně natáčet ještě poslední scény k filmu The Tourist v Thetis, Francii. Ve městě Benátky však nadále zůstává Johnny Depp. Místo natáčení muselo být změněno kvůli počasí. 9.5. byl pár Pitt-Jolie prý spatřen v Kataru, kde navštívil jednu nadaci (Qatar Orphan Foundation) . Potvrzené zdroje však nejsou, chybí fotografie.

Zvěsti o tom, že Angelina chce adoptovat další dítě jsou asi nemožné, protože v těchto zemích (např. v Afghánistánu, Bangladéši, Irák, Izrael, Kuvajt, Pákistán, Katar, Saúdská Arábie a další) není osvojení povoleno přistěhovalcům.

Takže snad se nám Angie zase ukáže. A ještě jedna dobrá zpráva, mohli by jsme ji spolu s Bradem vidět na letošním festivalu v Cannes, který začne 12.5.2010 ve středu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...