sobota 23. ledna 2010

Angelina Jolie vyjadřuje podporu SOS dětských vesniček na Haiti

SOS dětských vesniček je hrdý na to, že může počítat s Angelina Jolie jako s jedním z jeho nejoddanějších stoupenců. SOS žádá, aby se všechny organizace spojily a aby se postaraly o děti bez rodičovské péče.
V tomto nedávném prohlášení pro veřejnost, Angelina Jolie vyjádřila svou podporu SOS dětských vesniček:

"My všichni jsme uvažovali, jak pomáhat lidem na Haiti a jak těm nejzranitelnějším. Z 500 vesnic ve 132 zemích, SOS nabízí "model rodiny-na vesnici", který poskytuje komplexní potřeby dítěte - péči rodičů, rodinu, komunitu, vzdělání a podporu.
SOS je největší organizací na světě, která se zabývá otázkou dětí bez rodičovské péče. SOS bylo na Haiti za více než tři desetiletí, nyní se zvýšil počet o více než 300 osiřelých a opuštěných dětí a péče o 4000 chudých dětí a rodin, aby se tak zabránilo opouštění dětí.

To bylo před zemětřesením. Nyní jsou potřeby pro osiřelé děti téměř nevyčíslitelné. SOS dala dohromady zdroje za účelem poskytnutí dočasného přístřeší pro děti bez domova, bezpečných oblastí pro matky, a potraviny, léky, trauma poradenství a sjednocení programů pro rodiny a děti.
SOS tam byal před zemětřesením, a během něj - ale co je nejdůležitější, bude tam i dalších mnoho let - aby se postarala o tyto děti, v jejich komunitách, dokud nebudou soběstačné a dospělé.
Jako dlouholetý zastánce SOS, jsem navštívila mnoho z těchto unikátních vesnic osobně. Mohu ručit za jejich odhodlání a péči o děti. Jak se situace bude odvíjet na Haiti, zaměřme se všichni na způsoby, jak pomoci těmto zoufalým dětem - Žádám vás, zvažte podporu SOS dětských vesniček, prosím. "
- Angelina Jolie

Heather Pavel, generální ředitel SOS dětských vesniček - USA, uvedl: "Od paní Jolie pro nás pochvala znamená hodně. Viděla naši práci v průběhu let - dostala se od uprchlických táborů v Dárfúru do venkovských oblastí Afriky a Blízkého východu. A své nedávné podporu našich pěstounské péče programů v USA, znamená to, že Angelina má komplexní obraz o děti bez rodičovské péče po celém světě.
Její podpora upevňuje celosvětového ducha rodiny SOS. "

imagebam.comJordánsko

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...