středa 29. července 2009

Dcerka Angeliny a Brada chodí jen v obnošených šatech!

Zdroj: odhaleno.cz

Dcerka Angeliny a Brada chodí jen v obnošených šatech!

Dcerka Angeliny a Brada chodí jen v obnošených šatech!

Shiloh, tříletá dcerka Angeliny Jolie (34) a Brada Pitta (45), odmítá nosit na sobě cokoliv nového. Chce jen odložené věci po svém starším bratrovi Maddoxovi (7).
28.07.09 - 02:52


Angelina se to malé Shiloh snažila prý všemožně vymluvit, ale holčička staršího bratra bezmezně obdivuje a chce nosit jen jeho věci. V poslední době nosí nejraději jeho odložené kopačky. Miluje je tolik, že je sebou tahá i na balet a hodiny stepování.

"Shiloh je chce nosit naprosto pořád. Pláče, když se jí Angelina pokouší obléct cokoliv jiného," řekla přítelkyně hvězdného páru novinářům National Enquirer. Není to však poprvé, co se Shiloh do nějakého kusu oblečení tak zamilovala. Loni měla období, kdy chtěla pořád nosit baletní sukénku a chodila v ní celé měsíce.

Lásku k oblečení mohla Shiloh zdědit po své matce. Angelina se totiž nedávno přiznala, že o tom, co si na sebe vezme, moc nepřemýšlí. Mnohem víc jí záleží na tom, aby oblečení bylo pohodlné, než na tom, jak vypadá.


PS: Je to bulvár, takže těžko říci, ale ty kopačky mi zas tak obnošené nepříjdou.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...