středa 7. srpna 2019

Elle September 2019

usa2.jpg uk.jpg usa1.jpg

Titulku záříjového čísla časopisu Elle bude zdobit tvář Angeliny. Fotografie pořídil Alexei Lubomirski, který již spolupracoval s Angie v roce 2017. Tehdá vznikly kouzelné fotky z Namibie. Zářijové číslo vyjde jak v Británii, tak i v USA s jinou titulní fotografií. Směle tvrdím, že se můžeme těšit i na českou verzi.

Angelina je na fotkách zachycena i se svými psi, které adoptovala z útulku, na další pak se svým letadlem, který má na ocasu iniciály jejího prvního syna MX a číslici 805 - jako jeho datum narození.

Článek je pak zaměřen na vydání filmu "Maleficent 2" a Angelina Jolie v něm slaví všechny svobodně smýšlející ženy a vyjadřuje svůj názor, proč svět potřebuje "více zlých žen".

" V dnešním světě jsou "zlé ženy" (pozn. odkaz na její postavu ve filmu, Zlobu) jen ženy unavené a zneužívané. Ženy, které odmítají dodržovat pravidla, kterým nevěří, a respektují co je nejlepší pro jejich rodiny. Ženy, které se nevzdávají svého hlasu a práva, a to ani pod pohrůžkou smrti", řekla Jolie.

004~60.jpg 03~1104.jpg 07~750.jpg 006~48.jpg 02~1183.jpg

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...