pondělí 6. listopadu 2017

The Contenders and Hollywood Film Awards 2017

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Angelina prezentovla svůj film First They Killed My Father na The Contenders 4. 11. 2017 v Los Angeles.

Když se moderátor Pete Hammond zeptal, jak se Ung cítila, když ji Jolie kontaktovala, jen se usmála a řekla, že tomu nemohla uvěřit. "Okamžitě jsme byly ve spojení - Angelina natočila film velmi autenticky," řekla Ung. "Je to velmi milý člověk! Od prvního kontaktování, jsme spolu vyvinuly přátelství, které trvá déle než 16 let." V tomto důsledku se snažila Jolie vzít příběh Ung pod svá křídla a vynést jej na velké obrazovky kin - a chtěla, aby se tak událo, co možná nejautentičtěji. "Byli jsme rozhodnuti natočit film v Kambodži a v Khmerštině, nikoliv v angličtině," říká Jolie. "Chtěli jsme udělat všechno správně."

Film, který byl napsán Jolie dle předlohy Ung, bude oficiálně uveden na letošních Oscarech. Jolie, která má dvojí občanství v Americe a Kambodži, byla vybrána místní vládou, aby reprezentovaka Kambodžskou zemi - což je pozoruhodné na to, že Jolie je žena ze západu.

Ung řekla, "Mohu-li mluvit za kambodžany, Angelinu nepovažuji za západní ženu, ona je Naše. Je občanem od roku 2005, ale duchem byla vždy kambodžankou."

08~406.jpg15~256.jpg26~122.jpg01~721.jpg27~119.jpg

Angelina spolu s Loung včera obdržela cenu Hollywood Film Awards za Nejlepší zahraniční film - First They Killed My Father. Cenu Angelině předávala Jacqueline Bisset, která je její kmotrou. Angelina na sobě měla stříbrné šaty od Jenny Packham. Více fotografií v galerii.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...