úterý 28. března 2017

Lara Croft nové generace

Objevily se první snímky z natáčení nové éry Tomb Raider s hlavní postavou Larou Croft. Diváci se rozhodně mají na co těšit. Jak jsem zveřejnila dříve, novou tváří Lary Croft se stala švédská herečka Alicia Vikander(28), která se v roce 2015 stala hvězdou celosvětového formátu. Tehdy si zahrála ve sci-fi filmu Ex Machina i dramatu Dánská dívka, díky němuž se dočkala Oscara za nejlepší výkon ve vedlejší roli. Po filmu The Light Between Oceans, v němž si zahrála se svým partnerem Michaelem Fassbenderem, se Alicia objeví ve vysokorozpočtovém trháku Lara Croft.

Angelina Jolie si sexbombu, pátrající po vzácných artefaktech, zahrála v letech 2001 a 2003. Alicia Vikander se jako Lara Croft předvede příští rok v březnu. Tvůrci trháku, který nebude dějově navazovat na původní filmy, už zveřejnili první záběr z očekávaného filmu. Z reakcí se zdá, že fanoušci rozhodně zklamaní nebudou.

novinky.cz, vlastní úprava

OFICIÁLNÍ SYNOPSE FILMU

Lara Croft je zcela nezávislou dcerou excentrického dobrodruha, který zmizel, když ona teprve dospívala. Nyní jednadvacetiletá žena bez pevných cílů, projíždí Lara trendy ulicemi východního Londýna jako kurýr, přičemž si sotva vydělá na nájemné, a účastní se přednášek, i když to sotva stíhá do třídy. Je odhodlaná určit svou vlastní cestu životem, odmítá převzít otěže globálního impéria svého otce, a to stejně vytrvale, jako odmítá myšlenku, že je opravdu pryč. Ze všech stran slyší doporučení, aby čelila skutečnosti a po sedmi letech bez něj přijala realitu, a i sama Lara nemůže pochopit, co jí pohání konečně rozřešit záhadu jeho záhadného zmizení
Výslovně proti přáním svého otce opustí vše, co zná, a vydá se hledat na poslední známou lokaci, kde se nacházel jrjí otec, legendární hrobku na mýtickém ostrově, který by měl být někde u pobřeží Japonska. Jak se ukáže, její mise nebude zdaleka jednoduchá, už dosažení samotného ostrova bude velmi zrádné.
Najednou toho opravdu nemůže být v sázce víc, sama proti přesile a vyzbrojená jen svou bystrou myslí, oddanou vírou a nezkutečně paličatým duchem, se musí Lara naučit, jak sama sebe posunout až za své meze, když čelí neznámému.
Jestli tuhle obtížnou mísy přežije, mohlo by to opravdu znamenat, že si zaslouží svůj titul Tomb Raidera.
Film společností Warner Bros. Pictures a Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, Tomb Raider, je příběh, který sleduje mladou a odhodlanou Laru Croft na cestě za cílem stát se hrdinkou.

kronikatombraider.cz

https://pmcvariety.files.wordpress.com/2017/03/alicia-vikander-as-lara-croft-tomb-raider-02.jpg?w=670

https://cdn.bleedingcool.net/wp-content/uploads/2017/03/Croft3-600x400.jpg

http://akns-images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/201717/rs_600x600-170207085732-600.Alicia-Vikander-Tomb-Raider-JR-020717.jpg?downsize=600:*&crop=600:600;left,top

http://www.total-geeks.com/wp-content/uploads/2017/03/Alicia-Vikander-Tomb-Raider-2.jpg

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...