neděle 24. ledna 2016

Angelina má nová tetování


Tento víkend Ajannoo Kanpai mistr v tetáži sdílel prostřednictvím sociálních sítí fotky nových tetování herečky a režisérky Angeliny Jolie Pitt.

Ajannoo Kanpai se stal známým po celém světě pro svou tvorbu jedinečných tetování, které vytváří starou technikou. Pro svou osobitost si ho oblíbilo mnoho hvězd.

Díla jsou ve stylu "Sak Yant", což je forma tetování, která vznikla v jihovýchodní Asii. Skládá se z posvátných znaků, živočichů a božstev, návrhy jsou doprovázeny modlitbami, které poskytují sílu, ochranu, štěstí, charisma a další výhody svému nositeli. Dnes je praktikována v Thajsku a Myanmaru, v mnohem menší míře také v Laosu a Kambodži. Popularitu našla i mezi čínskými buddhisty v Singapuru. Sak znamená "tetování" v thajštině a yant znamená "talisman". Sak yant je obvykle tatována lékaři, buddhistickými mnichy a tradičně s dlouhou kovovou tyčí s bodcem (tzv. Khem sak). (wikipedie) Zajímavý článek o Sak yant najdete zde.

Před lety stejnou metodou tetoval mistr Kanpai Angelině tygra ve spodní části zad a modlitbu na levé lopatce. (foto níže)




V poslední době Angie získala tři nová tetování umístěná na zádech. (úvodní dvě fota) Jejich význam je však stále nejasný.

Jak je vidět, Brad také doprovázel svou manželku, protože je na společných fotografiích s mistrem. Herec má údajně také nový přírůstek a sice na spodní části žeber. (Celý článek)

Mistr Kanpai a jeho pomocník Kasoonfai Jar cestovali do města Siem Reap v Kambodži pouze proto, aby slavný pár tetovali.

Jedno z novějších tetování má také na ruce. Význam není znám.


Na stránky mistra Ajannoo Kanpai se můžete podívat ZDE.






Zdroj: angelinajoliebrasil.com.br

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...