neděle 29. listopadu 2015

Universal chce získat ANGELINU JOLIE pro horor Frankensteinova nevěsta i dalšího Wanted!

Ačkoli vztahové drama U moře natočené Angelinou Jolie, jež do něj obsadila sebe i manžela Brada Pitta, nepředstavovalo kdovíjaký úspěch, přece jen je ambiciózní tvůrkyně čím dál tím více žádána. Studio Universal Pictures by ji rádo zapojilo do svého megalomanského projektu, v němž má během několika let dojít k oživení všech kultovních monster z hororů třicátých let.

Fan-made cover

Vlastních celovečeráků se dočká jak Dracula, tak třeba i Mumie či Vlkodlak. Samotné Jolie byla nabídnuta role Frankensteinovy nevěsty. Dlouhodobě se rovněž mluví i o jejím obsazení do pokračování akčního krimi thrilleru Wanted. Slavná herečka se ovšem k podepsání hororového filmu příliš nemá.

Údajně doufala, že by ji kvalita vlastní režie U moře mohla zachránit od role Frankensteinovy nevěsty a dostala by místo ní další nabídky k točení vlastních věcí. To se ovšem příliš nepovedlo a producenti by rádi vykompenzovali finanční ztráty z U moře.

Scénář k Wanted 2 už je také napsán, takže je jen otázka, kdy přesně by se jej podařilo posunout k realizaci. Jak by se Angelina Jolie coby Frankensteinova nevěsta líbila vám? A co soudíte o jejích režijních kvalitách?

Autor článku: aka
Zdroj: http://film-arena.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...