čtvrtek 30. července 2015

About His Native Cambodia...


"Cítím hluboký vztah ke Kambodži. Chci respektovat její historii a vynést ji tak na světlo. Film má nejen zobrazovat útrapy války, ale hlavně důstojnost a odolnost několika lidí, které hluboce respektuji," napsala e-mailem na AP Angelina.

Ung monografie vypráví příběh svého dětství, v průběhu krvavého režimu Rudých Khmerů. "Zvláštní na tomto příběhu je, že je vyprávěn z pohledu 5tiletého dítěte, a je založen na jeho emocionální zkušenosti s válkou," pokračuje Jolie. "To vrhá světlo na zkušenosti dětí během genocidy v Kambodži, ale také na všechny děti postižené válkou."

"Když Maddox bude pomáhat při přípravě filmu, budeme se bok po boku učit o jeho rodné zemi. Je to můj syn, ale je také synem Kambodži. Má touha je vyprávět tento příběh co nejpravdivěji. Bude mi ctí, tak učinit pro všechny silné a důstojné obyvatele Kambodže."

"Maddox bude na place každý den po škole a bude se zákulisně podílet na filmu," řekla pyšná máma AP. "A ano, Maddox se již podílí na nadaci, kterou jsem založila, avšak nyní když je starší převezme mou úlohu."

Maddox Jolie-Pitt Foundation byla založena v Kambodži před 12ti lety. Podle Jolie, jejím posláním je "pomáhat místním rodinám překonat problémy spojené s chudobou v tomto regionu, a pomoci zachovat pozoruhodnou krajinu a volně žijící živočichy pro budoucí generace."

Natáčení "First They Killed My Father" začne v listopadu 2015.

http://www.usmagazine.com/

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...