středa 10. září 2014

A mají to za sebou... Víme, kde tráví Angelina a Brad líbánky!


Brad Pitt si vzal Angelinu Jolie v pátek 22. srpna na jejich zámeckém panství Miraval v provensálské komuně Correns u městečka Brignoles. A zatímco se Angelina musela krátce po svatbě vrátit do práce jako režisérka filmu By The Sea, rozhodli se spojit to s líbánkami. Celá rodina tak tráví dovolenou na jachtě, zatímco máma občas odbíhá za kamery.
Angelina a Brad pobývají se šesti potomky na jachtě Athena, což je prý čtvrtá největší námořní jachta na světě. Plavidlo má spoustu pokojů, takže třináctiletý Maddox, jedenáctiletý Pax, devítiletá Zahara, osmiletá Shiloh, šestiletá Vivienne a stejně starý Knox se nemusejí tlačit v jediné kajutě.

Loď si nechal postavit miliardář James H. Clark i s mediálním salonem, knihovnou a kuchyní ve stylu velké restaurace. V roce 2012 byla prodána za pětadevadesát milionů dolarů.

Snímek By The Sea si Angelina s Bradem napsali sami pro sebe, objeví se v něm v hlavních rolích a Angelina ho zároveň režíruje. Většina scén se natáčí na Maltě a jejích pobřežích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...