pátek 28. března 2014

ORGANIZAČNĚ

Jo, zase ke galerii :D Protože http://jolie.sosugary.com/ je omezená galerie a já mám v plánu přidat opravdu velkou spoustu fotek z nichž nejrozsáhlejší jsou fotky z akcí a premiér, ale také paparazzi. Došla jsem názoru, že bude rozumné oddělit je úplně zvlášť. No a když jsem přemýšlela, kam takové fotky vložit, nenapadlo mě bohužel nic lepšího, než sem do galerie. Prozatím jsem tedy založila složku Appearences, kde mám do budoucna v plánu vložit všechny fotky z akcí. (předpokládaná doba s tímto tempem je rok, možná víc)

Ptáte se "a proč tohle všechno, vždyť galerie na http://jolie-gallery.blog.cz/ byla "téměř" perfektní". S postupem času, ano bohužel, jsem zjistila, že mnoho fotek po určité době mizí a nelze je zobrazit. Fotky jsem nahrávala přes http://imagebam.com/. TOTO je hlavní důvod, proč jsem se do této zdouhavé práce dala. Věřím, že se mi galerii jednou povede naplnit, podle mých představ, abyste si všechny fotky mohly užít naplno. :D Těšíte se?

Přeji hezký zbytek pátečního večera ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...