pátek 28. března 2014

Bosna a Hercegovina, Comic Con, Syrian ref.

Angelina Jolie přistála ve čt (27.3.) v Sarajevu, Bosně a Hercegovině. Herečka se zde má setkat s britským ministrem pro zahraniční věci Williamem Haguem. Předtím krátce navštívila Londýn.

angelina jolie ducks into her car after quick london trip 03

angelina jolie lands in rainy sarejevo with william hague 10


angelina jolie lands in rainy sarejevo with william hague 02


"Jsem zde, abych se setkat s oběťmi války v Bosně" řekla Angelina důvod návštěvy. "Použití znásilnění jako válečné zbraně je jedním z největších křivd naší doby. Příliš dlouho svět toleroval tyto zločiny. Naším cílem je, abychom předložili hlasy těch, kteří přežili tyto trestné činy. "


imagebam.com

Angelina Jolie "Unbroken" je film, "který všichni potřebujeme více než kdy jindy"

Angelina Jolie uvedla svůj film v Colosseum, Caesars Palace v CinemaCon v úterý (25.3.) v Las Vegas. Herečka vedla diskusi na téma nového filmu Unbroken. Angelina na sobě měla Juan Carlos Obando s Ferragamo boty.



imagebam.com
Angelina Jolie navštívila syrské uprchlíky v Libanonu. Více ve videu, které natočila a poslala zprávu přes stanici CNN.



Angelina Jolie dnes (28.3.2014) vystoupila proti sexuálnímu násilí v Bosně na tiskové konferenci v Sarajevu. Herečka se tak připojila k britskému tajemníkovi pro zahraniční a věci Commonwealthu Williamu Haguemu. Konference byla pořádána Ministerstvem bosenské obrany.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...