středa 2. října 2013

Angelina Jolie točí příběh trosečníka, který přežil 47 dní na moři


Potvrzeno. Angelina Jolie opět režíruje. V úterý producenti uvedli, že natočí film Unbroken v australských studiích Fox Studios Australia and Village Roadshow Studios. Začíná už 21. října.

Angelina Jolie už byla v září na místě a zkontrolovala si lokace vhodné k natáčení. Australští politici Andrew Stoner a Ian Walker potvrdili detaily dohody včetně toho, že film bude mít nárok na státní pobídky.
Unbroken je Angelinin druhý pokus o režii, uvedla už film V zemi krve a medu o válce v bývalé Jugoslávii a podle mnohých ohlasů byl velmi věrohodný. Unbroken je adaptace úspěšné knihy Laury Hillenbrandové Seabiscuit: An American Legend o atletovi a vojákovi Louisi Zamperinim, kterému se podařilo přežívat týdny ve člunu na otevřeném moři, až byl nakonec zajat Japonci a uvězněn v zajateckém táboře. Knížka měla v USA obrovský úspěch, 14 týdnů dokonce vedla žebříček bestsellerů podle New York Times.
"Četla jsem brilantní knihu Laury Hillenbrandové a byla jsem tak pohnuta heroickým příběhem Louie Zamperiniho, že jsem začala okamžitě bojovat o příležitost natočit tenhle film," řekla už dříve Angelina Jolie. "Je to hrdina a muž s obrovskou lidskostí, vírou a kuráží. Jsem hluboce poctěná, že můžu vyprávět jeho inspirující příběh."

V hlavní roli Jack O'Connell

Hlavní roli dostane Jack O'Connell, který zatím nepatří k nejslavnějším. Hrál například ve filmech The Liability, Private Peaceful, Tower Block, United a v seriálu Uprchlík.
Dalších rolí se zhostí Garrett Hedlund, Domhnall Gleeson, Finn Wittrock a Alex Russell. Angelina Jolie je i producentkou spolu s Matthewem Baerem a Erwinem Stoffem.
"Produkce filmu Unbroken v Novém Jižním Walesu znamená injekci miliónů dolarů do ekonomiky státu a očekává se, že vytvoří více než 300 pracovních míst," dodal Stoner.
Společnost Universal Pictures plánuje, že americká premiéra proběhne na Vánoce 2014.


novinky.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...