neděle 11. srpna 2013

Angelina Jolie začne natáčet "Unbroken"



Herečka a režisérka Angelina Jolie se pustí příští rok v září do svého nejnovějšího filmu: "Unbroken", a to ve městě Sydney v Austrálii. V zásadě by se natáčení mělo přemístit i na Havaj, kde Angie nedávno vybírala vhodné místo pro projekt.

Současně Universal Pictures spolu s Angelinou hledají nové herce pro tento projekt. Ang se tak po 2. předvede v režisérské roli.

"Unbroken" je adaptací knihy Laury Hillenbrand s názvem "Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience, and Redemption", která vypráví o olympioniku Ludvíku Zamperini.

Zásluha, že film příjde do kin patří jak Jolie, tak Matthew Baer a Erwin Stof. V poslední době se do projektu zapojil i na Oscara nominovaný kameraman Roger Deakins, jakož i Jon Hutman, který pracoval s Jolie na filmu "V zemi krve a medu,".

Do týmu se hledají tyto tři role:
- Mladý Louie: kolem 12 let, bílý, italsko-americký potížista.
- Louise Zamperini: asi 30-40 let. Ital.
- Anthony Zamperini: asi 30-40 let. Ital.

Žádost musí být podána on-line prostřednictvím internetových stránek UnbrokenMovieCasting.com a je nutné poslat fotografii obličeje a resumé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...