pátek 15. března 2013

Miliónový táta! Brad Pitt dětem nechal postavit vlastní ZOO


Na svých dětech rozhodně nešetří! Splní jim vše, co jim na očích vidí. Herec Brad Pitt (49) je zkrátka táta za milión. U domu ve francouzském Provence jim teď nechal postavit dokonce vlastní zoologickou zahradu.

"Maddox a Pax se šíleně zamilovali do safari. Chtěli, aby jim Brad pořídil zvířata jako jsou lvi, tygři a dokonce i krokodýli," prozradil britskému deníku The Sun zdroj blízký rodině.
Milující otec proto dětem nechal v jejich francouzském sídle Chateau Miraval, kde se mají s Angelinou letos v květnu vzít, postavit soukromou zoologickou zahradu.
Jejich prosbám ale naštěstí nepodlehl úplně. I když na něj naléhaly, aby nakoupil všechna známá exotická zvířata, zachoval si Brad zdravý rozum.

Rozhodl se totiž nakoupit malá farmářská zvířata, s nimiž si děti mohou i hrát. "Mají pro sebe ohrazené výběhy s přístřešky, v nichž mohou přebývat. Brad si myslí, že je pro děti dobré, když budou moci pozorovat, jak zvířata žijí," tvrdí zdroj.
Luxusní sídlo hvězdného páru se tak proměnilo doslova v malou farmu. Všude pobíhají kozy, lamy, husy, kachny, slepice i pštrosi, hopsají králíci.

prozeny.blesk.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...