čtvrtek 3. ledna 2013

Angelina Jolie a Brad Pitt: Utajená svatba v Karibiku?


Jeden z nejsledovanějších párů Hollywoodu Angelina Jolie (37) a Brad Pitt (49) se nejspíše o vánočních svátcích konečně stali manželi. Jejich dlouho plánovaná svatba se podle informací amerických médií uskutečnila na soukromém ostrově v Karibiku, za přítomnosti příbuzných a nejbližších přátel páru.

Pitt a Jolie trávili se svými dětmi a dalšími příbuznými vánoční svátky v rezidenci módní návrhářky Donny Karan na ostrovech Turks a Caicos. Luxusní rozlehlý objekt, kde všichni pobývali, je podle britského serveru Telegraph.co.uk ideálním místem pro svatbu.
Brangelina, jak své idoly američtí fanoušci s oblibou nazývají, se loni v dubnu zasnoubili, ale žádné datum sňatku veřejně neoznámili. Pár je spolu od roku 2005 a vychovává šest dětí.
"Jsou v domě Donny a užívají si soukromí ostrova. Angelina se svými dětmi navštěvuje Donniny jógínské lázně. Mohou si beze strachu užívat maximální soukromí," informoval americký New York poste.
blesk.cz
Zdroj je sice blesk, ale tuto zprávu šíří i další servery a i ty zahraniční. Co vy na to?
Fotky sídla Donny Karan na ostrovech Turks a Caicos.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...