středa 8. srpna 2012

Maddox 11 let

Protože adoptivní syn Angeliny a Brada, Maddox oslavil 5.8. své 11. narozeniny, tak mi dodatečně přeji hodně štěstí, zdraví a přidávám jeden článek z Blesku.

Brad Pitt se zbláznil: K 11. narozeninám koupil synovi motorku!


Hollywoodský herec se asi zbláznil. Chtěl mít jistotu, že bude mít parťáka pro život, se kterým bude na motorce brázdit bahnité cesty a tak svému adoptivnímu synovi k 11. narozeninám také jednu koupil!

Adoptivní syn Angeliny Jolie a Brada Pitta Maddox nedávno oslavil narozeniny. A byl štěstím bez sebe! Aby taky ne. Dárek, který od taťky Brada totiž dostal, je snad sen každého jeho vrstevníka. Herec je vášnivý motorkář a doma v garáži má pěknou sbírku luxusních mašin a tak chtěl svému synovi dopřát také ten skvělý pocit projet se na motorce. Maddox se už dlouho zajímá o motorky a nedávno v okolí jejich pronajatého domu v Surrey požádal dělníky, aby mu kolem jezera vykopali bahnitou cestu, aby mohli s Bradem řádit na motokrosové motorce.
"O víkendu vzal Brad Maddoxe do garáže a tam stála motorka Suzuki DRZ-125 ovázaná mašlí. Madoxx byl štěstím bez sebe a nemohl se dočkat až ji vyzkouší. Celý den pak jezdil kolem až lítaly kusy trávy," řekl zdroj z hercova okolí.
Brad byl spatřen už v červnu, jak pokukuje po dětských motorkách v HGB Motorcycles. Po letech zkušeností na motorkách, věděl hollywoodský herec naprosto přesně, co synovi koupit. "Motorka má automatickou převodovku a k tomu mu Brad samozřejmě pořídil i helmu a chrániče," prozradil zdroj.
Dejte Maddoxovi pár let a bude s touto mašinou balit holky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...