úterý 28. srpna 2012

Jolie-Pitt rodina nakupuje ve Francii

Tuto sobotu, 25.srpna Angelina Jolie, Brad Pitt, Zahara, Shiloh, Knox a Vivienne byli viděni jak opuští obchod "Cultura Kid" ve městě Le Touquet, Francie.

Soukromým vrtulníkem přímo z Londýna do Francie a navštívili stejná místa jako loni Angie s Maddoxem.

Kolem 13:30 seděli v restauraci "Au Bureau" a objednali si 5 pizz, restauraci opustili v doprovodu 2 bodyguardů. Po obědě šli koupit nějaké hračky do "Cultura Kid", kde strávili asi 20 min. "Koupili dinosauří figurky, panenky, oblečení pro Barbie a různé další věci ... utratili asi 170 eur. "Nebyla jsem informována, že čekáme takovou návštěvu. Také jsem je hned nepoznala. On řekl: "Dobrý den". Když jsem si uvědomila, že mluvím s Bradem Pittem. Ihned jsem požádala o autogram. Od loňského roku, kdy Angelina přišla se svým synem Maddoxem, obchod změnil adresu, ale i tak se jim podařilo nás najít. Myslím, že musí mít tento obchod opravdu rádi, "řekla prodavačka. Když rodina odcházela z obchodu, vypadala velmi spokojeně a rozdávala úsměvy. Brad, Angelina a jejich děti pak zamířili na letiště, kde odletěli rovnou zpátky do Londýna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...