úterý 14. srpna 2012

Brad věnoval Angelině ke svatbě hodinky za čtyři sta tisíc dolarů

Nejslavnější herecký pár Hollywoodu pilně plánuje svatbu. A Brad Pitt (48) už zařídil pro Angelinu Jolie (37) opravdu luxusní svatební dar: zakázkové švýcarské hodinky.


Angelina a Brad se zasnoubili v dubnu a proslýchá se, že jejich svatba by se měla konat ke konci září.

Už teď ale Pitt koupil pro svou vyvolenou exkluzivní hodinky Patek Philippe Minute Repeater za 390 000 dolarů (cca 7,9 milionu Kč). Podařil se mu husarský kousek, protože běžně se na ně čeká dva roky.

"Brad se rozhodl koupit jedny z těchto neuvěřitelných hodinek poté, co se setkal s rodinou Sternovou na veletrhu v Basileji. Chtěl Angie koupit něco unikátního, co má jen pár lidí, něco, co je jako umělecký kus. A kromě toho jsou to i velmi sofistikované hodinky," potvrdil zdroj listu The Sun.

Výroba tohoto unikátu trvá dva měsíce. Jsou zlaté a ciferník mají z perel. Každý jednotlivý kus osobně v ženevském sídle společnosti kontroluje některý ze členů rodiny Sternovy, které firma Patek Philippe patří.

"Letěl si pro ně do Ženevy a zřejmě je Angelině dá jako svatební dar," dodává zdroj.

http://zabava.dama.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...