středa 25. dubna 2012

Brangelina na loďce v džungli: Jako Lady a Trump!

Brad Pitt razí nyní image dlouhovlasého a zarostlého drsňáka, zatímco Angelina je za elegantní dámu
Hollywoodské star Angelina Jolie (36) a Brad Pitt (48) se vydali do tropického Ekvádoru. Na lodi, když projížděli džunglí, pár působil jako dvojice z Walta Disneyho Lady a Trump. Zatímco Angelina byla za lady v klobouku a černých šatech, Brad byl zarostlý jako pes Trump.

Americká herečka Angelina Jolie o víkendu navštívila Ekvádor poprvé jako zvláštní vyslankyně Vysokého komisariátu OSN pro uprchlíky (UNHCR). Sebou vzala i svého partnera Brada Pitta, který ji střežil na každém kroku a dělal doprovod.
Ještě před tím si stihl pár zajet na Galapágy, kde strávil čas s rodinou, tedy svými šesti dětmi. Ty se vyřádily hlavně během hrátek na pláži. Maddox se sestrou Zaharou si vyzkoušeli neopren a šnorchlování, zatímco dvojčata Vivienne a Knox si stavěli hrady z písku.
Během dvou dnů Jolie navštívila kolumbijské uprchlíky v severní provincii Sucumbios. Sešla se i k rozhovoru s ekvádorským ministrem zahraničí Ricardem Patiňem a vládu podle zdrojů UNHCR přesvědčovala, aby nadále poskytovala pomoc uprchlickým rodinám.
Herečka v uplynulém desetiletí navštěvovala různé země jako vyslankyně dobré vůle stejné organizace. Zvláštní vyslankyní byla jmenována teprve tento měsíc a v této funkci byla cesta do andské země její první. Nicméně již dříve tu byla monitorovat situaci tisíců uprchlíků, kteří se sem uchýlili před násilím v sousední Kolumbii.

blesk.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...