pondělí 27. února 2012

Dostal požehnanie! Angelina napísala predslov ku knihe svojho ex!

Možno to vyzeralo, že Billy Bob Thornton sa chce priživiť na svojom niekdajšom manželstve s Angelinou Jolie. Ale má na to požehnanie.
Brad Pitt and Angelina Jolie / www.celebritygossip.com.br
Jeho bývalá manželka, slávna herečka Angelina Jolie, totiž napísala predhovor k Thorntonovým memoárom, ktoré sa dostanú na trh dostane 15. mája.
Tridsaťšesťročná herečka nie je jediná známa osobnosť, ktorá sa na diele The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts podieľala. "Predhovor od Angeliny Jolie, s komentármi od Robert Duvalla, Dwighta Yoakama a Toma Eppersona," uvádza internetový obchod Amazon.com.
V memoároch by podľa zverejnených informácií nemali chýbať príbehy z Thorntonovho detstva, opis jeho fóbií, života, lások a filmovej kariéry.
Angelina Jolie zaplavovala v minulosti titulné stránky bulvárnych médií, keď s vtedajším manželom nosili na krku ampulky s krvou toho druhého. Jej otec, herec Jon Voight, v roku 2002 pre Access Hollywood povedal, že Jolie potrebuje pre jej vážne mentálne problémy pomoc.
V súčasnosti vychováva šesť detí s partnerom Bradom Pittom a podľa vlastných slov je spokojná a vyrovnaná. Päťdesiatšesťročný Thornton nedávno uviedol, že s Jolie zostali priateľmi a pochválil jej režisérsky debut In the Land of Blood and Honey. "Myslím si, že odviedla skvelú prácu. Kopala naozaj hlboko a veľa to pre ňu znamená. Som na ňu veľmi, veľmi hrdý," povedal.

koktail.pravda.sk

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...