pátek 9. prosince 2011

Blood & Honey - LA Premiere!


Angelina Jolie: 'Blood & Honey' Marie Claire Screening!


'Blood & Honey' Marie Claire Screening!
Angelina přijela na promítání svého filmu In the Land of Blood and Honey, v úterý (December 6) v Hearst Tower, New York City. Angelina diskutovala o novém filmu pro Marie Claire, následně pak zašla na večeři.

Angelina Jolie & Brad Pitt: Family Trip to FAO Schwarz!


Angelina Jolie and Brad Pitt vzali své děti do FAO Schwarz v deštivou středu (December 7), New York City.

Angelina Jolie Covers 'The Hollywood Reporter'

Obálka 'The Hollywood Reporter'

Angelina Jolie pózuje s režisérkou Kung Fu Panda 2 Jennifer Jo Nelson na obálce The Hollywood Reporter v nejnovějším vydání.

O psaní scénáře "In the Blood and Honey": "Psala jsem, když děti spaly nebo byly ve svých třídách. V polovině některé z těch strašných scén, tak bych slyšel: "Mami, potřebuji další příběh, nemůžu jít spát" a tak jsem si dala pauzu, a šla jsem vyprávět veselé příběhy o Bunny villages. Válku jsem hodně studovala a taky jsem sledovala dokumenty.

Na její děti, jestli vědí o humanitární práci: "Oni vědí, že maminka příležitostně jede do Libye nebo na jiná místa. Dělám to tak, aby si byly dobře vědomy toho, že existuje spousta lidí, kteří snažně usilují o jíné věci. Nechráním je před faktem, že válka není videohra, ale že je to velmi, velmi hrozná věc. je velmi dobře vědoma toho, že existuje spousta lidí snaží prostřednictvím různých věcí, a já se je chránit před tím, že válka není žádný videohry, je to velmi, velmi hroznou věc. "

Na Kung Fu Panda 3: "Můžu prozradit, že o tom pořád diskutujeme. Tygřice je moje alternativní osobnost, a to zejména u dětí. Miluju animace, protože se dostanete k věcem, které neděláte běžně. Tak za prvé, můžete si sebou vzít děti a nebo třeba nosit pyžamo. "


imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Angelina Jolie & Brad Pitt: 'Blood & Honey' LA Premiere!
Angelina Jolie & Brad Pitt: 'Blood & Honey' LA Premiere!
Angelina Jolie a její partner Brad Pittse dostavili na premiéru filmu In the Land of Blood and Honey v ArcLight Cinemas v úterý (December 8),Hollywood.

Angelina vypadala neskutečně v šatech Romona Keveza, Jimmy Choo botkách a ve špercích vlastní výroby. Brad měl Tom Ford oblek s Dolce&Gabbana brýlemi.
Angelina Jolie & Brad Pitt: 'Blood & Honey' After Party!

Afterparty
Angelina Jolie a Brad Pitt se drží za ruce, když končí afterparty po premiéře In the Land of Blood and Honey, která se konala v Hollywood Boulevard ve čtvrtek (8. prosince).

JustJared

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...