středa 29. června 2011

Angelina ukryla své tělo pod neopren. Co skrývá?

Anglina Jolie se Zaharou a Shiloh odcházejí z delfinária.

Herečka Angelina Jolie a herec Brad Pitt byli zachyceni, jak dovádí se svými dětmi v aquaparku. Ten, kdo se ale těší na sexy tělo Angeliny v bikinách, má smůlu. Představitelka Lary Croft svým fanouškům nechává prostor pro fantazii, ve vodě plavala v neoprenu.
Pár vzal své potomky na vodní hrátky do aquaparku na ostrově Malta. Brad Pitt na rozdíl od Angeliny své tělo ale neschovával, u bazénu se pohyboval v šortkách, aby se pochlubil svým vypracovaným tělem. Fotky zde
Angelina Jolie v neoprenu.V náručí se mu neustále střídaly jeho děti, nechyběl ani tříletý syn Knox, devítiletý Maddox, sedmiletý Pax, šestiletá Zahara a pětiletá Shiloh. Ani druhé z dvojčat, holčička Vivienne, na rodinném výletě v Mediterraneo Marine Park nechybělo.
Šestatřicetiletá Angelina a sedmačtyřicetiletý Brad navštívili s dětmi v zábavním parku také akvárium s delfíny a lachtany, prohlídli si i okruh s papoušky, želvami a ještěrkami.
Hollywoodští herci si na Maltě pronajali dům na několik týdnů. Brad Pitt zde totiž bude po nějakou dobu natáčet svůj nový snímek z období druhé světové války.
tyden.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...