čtvrtek 5. května 2011

What is new? - Briefly :)

Museum Madame Tussauds v Šanghaji, Čína představilo nové voskové figuríny Brada Pitta a Angelinu Jolie.






Kate Winslet bude další kdo nahradí herečku Angelinu Jolie v nových kampaních pro značku St John.


Týdenník In Touch zveřejnil výdaje páru Jolie-Pitt. Kde informace vzal se ale nejspíš nedovíme :D Brad Pitt a Angelina Jolie utrácejí $ 10 milión (6,1 milionu liber), na péči o děti nebo pro své potomstvo.
Stejně jako výdaje na soukromé tryskáče - 5 milionů amerických dolarů (3,1 milionů liber) nebo výdaje za chůvy v loňském roce pro každé z dětí mají činit 900.000 dolar (541000 libra). Výživa všech jejich dětí pak prý stojí kolem 36.000 dolar (22.000 libra).

Brangelina účty podle In Touch:

Soukromé tryskáče - 5 milionů dolarů (£ 3 m)
Jídlo - 36.000 dolar (21613 libra)
Oděvy - 96.000 dolar (57.636 libra)
Chůvy - 900.000 dolar (540395 libra)
Oslavy narozenin - 63.000 dolar (37827 libra)
Soukromá auta - 220.000 dolar (132113 libra)
Aktivity - 153.000 dolar (91878 libra)


Herečka byla viděna na letišti v Siem Reap v Kambodži včera (4.5.11), a to potom, co dokončila focení pro značku Louis Vuitton v tomto stétě. Angelinu fotila známá fotografka Annie Leibovitz, která s Angelinou již pár fotografií nafotila dříve. Angelina s sebou měla údajně všechny čtyři nejstarší děti. Zahara však na fotografii není. Takže nevím. V Kambodži mělo probíhat i natáčení nové reklamy pro Louis Vuitton, tak uvidíme ;)





Nejkrásnější žena Angelina Jolie se objeví na červeném koberci v Cannes ve čtvrtek 12.05.2011 pro prezentaci nového animáku 'Kung Fu Panda 2'. Světová premiéra filmu se bude konat v Los Angeles v neděli 22. května 2011.

Herec Anthony Hopkins, který aktuálně slaví úspěch s novým filmem Thor, odhalil v rozhovoru pro MTV News, že mu herečka Angelina Jolie nabídla roli ve filmu 'Churchill And Roosevelt'. Angelina je aktuálně připravena sklidit kritiku za svůj režíjní debut z bosenské války. Jak je vidět, herečka však již teď chystá další film.
"Mohl bych pracovat s Angelinou Jolie na 'Churchill a Roosevelt,'"řekl Hopkins. "Asi bych hrál Churchilla. Angelina mi poslala synops včera, tak to je v nabídce také." Když byl Hopkins požádán, aby sdělil, jak to s návrhem na tuto roli vypadá, řekl, že zatím neučinil rozhodnutí a žertoval, že má obavy, že by kvůli takové roli musel znovu připrat na váze.

Hopkins pokračoval a mluvil o jeho setkání s Jolie. (ve filmu Beowulf) "Je to jedna z nejkrásnějších žen na světě a ona je tak chytrá a tolerantní. Myslím, že to samé s Bradem [Pitt], zdají se být velmi milí lidé." Stále se však hledá herec, který by zvládl roli Roosevelta. Video zde



Dnes 5. května vzal táta Brad Pitt své dvě nejmladší děti, dvojčata Knoxe a Vivienne na hřiště ve městě Los Angeles, Kalifornie. Knox a Viv byli viděni jak se baví, zatímco táta nafotil nějaké mobilní příspěvky :D

Klikněte zde pro zobrazení dalších fotografií na webu PopSugar



Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...