pondělí 24. ledna 2011

Angelina Jolie Takes the Wheel With Twins Vivienne and Knox

Není to tak dlouho, co se na fóru o Angelině rozjela velmi zajimavá debata (kdo tam pravidelně chodí, tak ví :D). Pro jiné bych témá, které se řešilo ráda nastínila.

Jde o to, že některé fotky paparazzi jsou až přespříliš a já si to už dlouhou dobu sama uvědomuji. Jsou to třeba fotky z auta a nebo také třeba ze sídla, kde pár vždy aktuálně bydlí. Na jednu stranu jsem za tyto fotky občas ráda, že když třeba o Angie delší dobu neslyšíme, aspoň víme, že "je" a užívá si života s dětmi. Ale když si tak vezmu to, že svým zveřejňováním vlastně "podporuji" paparazzi, aby Angelinu a hlavně její rodinu a děti, fotili za každé situace, to mi není až tak pochuti, když si představím, jak tím hlavně děti trpí, Angie je už na to určitě zvyklá, ale i tak....

Proto jsem se rozhodla, že do galerie takovými fotkami nebudu přispívat. Přidám jen ty, u kterých to sama uznám za vhodné nebo ty, které prostě budou kouzelné, jako tyhle  (i když je focená na zahradě jeji domu, bohužel). Protože Vás ale nechci o nic ošidit, zde na blogu Vás vždy odkážu na nějaký ten zahraniční bulvár, kde fotky pokud budete chtít, můžete najít. V galerii je však už nenajdete.

*jinak se taky omlouvám, že jsem ještě nedoplnila fotky ze Zlatých globů a některé paparazzi, vše ale schraňuji a jak bude zase čas, tak doplním.


Angelina byla spatřena v autě v Los Angeles s dvojčátky Vivienne a Knoxem 21.1.2010. Pravděpodobně mířili buď do studia nebo z něj, kde Angelina připravuje svůj nový film.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Konec Blog.cz a přesun na Blogger.com

Tak píši sem s těžkým srdcem svůj poslední článek pro doménu jolie.blog.cz. Bylo to krásných 12 let, spousta práce, ale i zábavy. Jak jste s...